Commissies der N.S.R.V. Jolly Jumper

De vereniging kent verschillende commissies die het dagelijks bestuur der N.S.R.V. Jolly Jumper ondersteunen. De vereniging heeft een activiteitencommissie, ook wel AC genoemd. Zij verzorgen de maandelijkse activiteiten en borrel van de vereniging. Daarnaast heeft de vereniging de SO commissie. Deze commissie organiseert het SO van de vereniging.

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie_20/21

De activiteitencommissie voor studiejaar 2022-2023 bestaat uit Anne Lankreije, Anouk Tremoliers, Claudie Kappers, Eline Zandt, Famke Bakker, Noëlle Wulterkens en Sara Spruijt.

 De activiteitencommissie 2021-2022 bestaat uit Eline Zandt, Noëlle Wulterkens, Claudie Kappers, Kim van der Strate, Louise Disselen en Sara Spruijt. Foto van de commissie volgt z.s.m.

 

Raad van Advies & Kascontrolecommissie

Raad van Advies adviseert het zittende bestuur voor de ALV’s van de vereniging. Daarnaast zijn de leden van de Raad van Advies te benaderen voor overleg of vragen over de verenging. Leden in de Raad van Advies hebben doorgaans een in eerdere besturen een functie vervult. Voor bestuursjaar 2022-2023 bestaat de Raad van Advies uit Maaike Klein Oonk (44e bestuur) en Eline Zandt (43e & 45e bestuur).

Om de penningmeester te controleren heeft de vereniging een kascontrolecommissie. Deze commissie ziet erop toe dat de penningmeester van het zittende bestuur zijn of haar taken correct uitvoert. Meestal nemen penningmeesters uit voorgaande besturen deel aan de kascontrolecommissie. en Danique Ried (45e bestuur) en Emma van Kuipers (46e bestuur) bekleden samen de kascontrolecommissie voor bestuursjaar 2020-2021.