Lid worden

Van de leukste studenten vereniging!

N.S.R.V. Jolly Jumper is de leukste studenten rijvereniging van Nederland. De vereniging is gevestigd in keizerstad Nijmegen. De vereniging biedt verenigingslessen bij de stammanege in Ewijk aan. Daarnaast kan je als lid aan tal van activiteiten meedoen! Onze verenigingslessen en activiteiten zijn voor alle leden toegankelijk. Hierdoor kan je als student kan ongeacht je niveau paardrijden lid worden en deel nemen.  Wil je meer hier meer over weten? Kijk dan op de verenigingspagina!

Lidmaatschap

Als lid der N.S.R.V. Jolly Jumper betaal je per studiejaar €20,- contributie. Hiervoor ben je lid van de vereniging. Daarnaast betaal je per les of activiteit waar je aan deel neemt. De prijzen hiervoor lopen enorm uiteen. Je bent als lid niet verplicht mee te doen aan verenigingslessen of activiteiten. Je kan zelf bepalen wanneer je meedoet. De enige verplichting die je hebt, is het betalen van je contributie. Indien je in het bezit bent van een RSC sportkaart krijg je aan het einde van het studiejaar nog een leuke subsidie terug. Hiervoor hoef je zelf niks te doen, dit komt vanzelf!

 Wordt je na 1 april lid van de vereniging? Dan betaal je voor het resterende studiejaar €10,- contributie!

Disclaimer: de manege waar de verenigingslessen gereden wordt hanteert een maximaal ruitergewicht van 95kg. Het ruitergewicht die geldende voor de verenigingsactiviteiten zijn wisselend, omdat we hiervoor afhankelijk zijn van de geldende regels van de manege’s en stallen. 

Afmelden

Het lidmaatschap bij N.S.R.V. Jolly Jumper is een doorlopend lidmaatschap en dient persoonlijk opgezegd te worden. Dit dient via de mail aan de secretaris doorgegeven te worden. Om het lidmaatschap af te zeggen voor het volgende studiejaar, dient de afmelding vóór 1 september ingediend te zijn!