Sponsoren der N.S.R.V. Jolly Jumper

Financiële steun en toeverlaat van de vereniging.

Als vereniging zijn we altijd opzoek naar passende sponsoren, voor zowel de vereniging als voor activiteiten en wedstrijden. De vereniging heeft als doel het paardrijden onder Nijmeegse studenten te faciliteren. Het is voor ons belangrijk dat de sport ook voor studenten laagdrempelig blijft. Daarbij kunnen we de hulp van sponsoren goed gebruiken. Heeft u interesse in het sponsoren van de leukste studentensportvereniging? Neem dan contact met ons op! Wij hebben u natuurlijk ook iets te bieden.

Samenwerkingen

Agradi. Als vereniging hebben we een samenwerking met Agradi. Als lid krijg je een kortingscode waarmee je met korting kan bestellen op deze veelzijdige website. Door deze code te gebruiken krijgt de vereniging een percentage van jouw bestelling als winkel tegoed bij Agradi.

DressMe. DressMe is een bedrijf waar je alles kan laten bedrukken en als vereniging laten we hier onze verenigingskleding maken. Door tijdens de verenigingskledingsronde kleding te bestellen of de vereniging te noemen bij je eigen bestelling bij DressMe krijgt de vereniging geld terug van DressMe.

Sponsorkliks. Sponsor je vereniging met bestellen bij je favoriete webshop. Door via de website van sponsorkliks te bestellen of de extentie te downloaden help je de vereniging met jouw online bestelling. Ook Thuisbezorgd doet mee!